laatste dagje in new york - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van rolirolibo - WaarBenJij.nu laatste dagje in new york - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van rolirolibo - WaarBenJij.nu

laatste dagje in new york

Door: lisa

Blijf op de hoogte en volg

20 Juli 2013 | Verenigde Staten, Los Angeles

vroeg de wekker gezet, zodat we nog iets aan onze laatste dag in new york hadden.
we zijn met de auto naar ons vorige hotel gereden. Daar stopt namelijk een busje waarmee we goedkoop naar new york konden.
Het was erg warm vandaag, al snel een lekker koud drankje gekocht:)
We hebben toen de metro ( subway ) gepakt richting central park.. daar moesten we een keer geweest zijn.
het blijft tog even lastig welke lijn je nou soms moet hebben.
Jammergenoeg zaten we net aan de verkeerde kant van central park, maar ondanks dat was het tog wel mooi. Een mooi stukje ''rust'' tussen de drukke stad in. We hebben er even lekker wat gegeten en ondertussen even van de tamme eekhoortjes genoten, leuk om te zien:)

nog even langs strawberry garden geweest, papa wou daar graag heen. daarna weer op de metro gestapt om voor de laatste keer na time square te gaan. Nog even de laatste keer van het mooie zicht genieten en nog even een souvenier shop in.
Toen was het busje zoeken en weer terug na de auto. We moesten terug om niet te moeten haasten om het vliegtuig te halen.

Maar het ging allemaal voorspoedig gelukkig :)
We waren optijd op het vliegveld, we hebben ingetchekt en lekker even een hapje gaan eten voordat we het vliegveld in moesten. pizza en pasta.

Om 6 uur mochten we het vliegtuig in. Ze hadden het vliegtuig in delen gedeeld zodat je minder lang hoefde te wachten, dat was wel goed geteregeld. Het was maar een klein vliegtuigje, ook geen eigen beeldschermpjes deze keer, ondanks het tog een best lange vlucht was van dik 5 uur. Gelukkig zaten er om de paar stoelen wel een schermpje dus hebben we onderweg tog een gezamelijk filmpje kunnen kijken:)

Het was erg druk met opstijgen, ruim 17 wachtende voor ons dus konden we uiteindelijk pas iets na 7 opstijgen.
Er was smiddags slecht weer verspeld dus het was even afwachten hoe de vlucht zou gaan. Maar ze hadden er goede verwachtingen van.
De vlucht ging ook goed, 5 uur vliegen is nog te overzien.
om half 10 landde we in LA, maar voordat je dan is uit het vliegtuig bent en je koffers weer hebt ben je een dik half uur verder:P maargoed we zijn weer veilig aangekomen, dat is het belangrijkste!

We hadden voor vannacht een hotteletje bij het vliegveld geboekt, omdat we morgen pas onze auto op konden gaan halen. Dus dat was even uitvogelen hoe we daar kwamen, maar gelukkig konden we het al snel vinden. Het was weer een ''echt'' hotel, met grote kamers, wel kleine bedden. maar wat voor beddenXD Er lag een afstandbediengkje op waarmee je het bed leeg kon laten en weer op kon pompen, haha. Dus dat moest natuurlijk uitgeprobeerd worden.
Ook beschikt dit hotel weer over een zwembad en fitnissruimte dus dat wordt morgen even lekker sporten:)

Maar nu eerst klaarmaken om heerlijk te gaan slapen.
Blijft zo verschrikkelijk raar dat het in NL nu alweer bijna 9 uur sochtens is...

Was een leuk weekje new york, een hoop gezien en genoten. Je moet het een keer gezien hebben, en of je er dan van houd mag je daarna zelf beslissen...
Een hoop herrie midden in de stad. Vooral het getuuter en het rijgedrag valt erg op. Wat wel erg leuk is, is dat als je een winkel binnen komt elke keer iets hoort van in de trant: hey guys, how are you today? en dan met zon big smile :D haha.

Wat minder leuk is dat er heel veel stelletjes rondlopen, heel leuk als je je vriend zelf niet bij je hebt. Hij heeft het lekker rustig nu.
En dan voorstellen dat dat nog 3 weken zo doorgaat. Gelukkig komen er nog genoeg leuke dingen aan:)

Weltruste

• 20 Juli 2013 - 20:16

Marjon:

hallo daar, leuk om te horen dat je jack nu al een beetje mist.
    we lezen je verslagen nu elke dag, nu we weer internet hebben hier, ik denk dat New York niks voor ``ònze`` mannen is zo te horen.
    veel plezier daar, en we wachten je met spanning op de verslagen, zijn we ook een beetje bij.
    liefs uit oostenrijk, van ons allemaal x

• 20 Juli 2013 - 20:56

Bogersfamilie:

Hee allemaal,

Wij zijn ook net terug van vakantie en hebben jullie blog met veel plezier doorgelezen.
    Wat een reis!
    Super, geniet er nog van!
    Wij blijven jullie volgen :)

Liefs vanuit Weert

• 21 Juli 2013 - 10:03

Lisa:

Wat leuk. 2 nieuwe volgers erbij. en wat voor een 2:) leuk dat jullie met ons meegenieten;)
    Leon enco: welkom terug!
    en marjon enco: nee dit is niks voor jullie mannen. haha. misschien voor een dagje voor meer niet.
    en tuurlijk mis ik jack een beetje.haha. maar dat was te verwachtte he:)
    blij dat jullie nu wifi hebben!